MUĞLA / MİLAS - ÖREN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ

02525322047
Ören Mah. Sadık Bey Caddesi No 3 Milas MUĞLA
Vizyon
Bilgi çağında ve geleceğin Türkiye’sinde etkin rol alan, Türkiye Cumhuriyeti’nin ve tüm dünya ülkelerinin gelecekteki ihtiyaçlarına göre meslek alanları oluşturan, sürekli gelişen, yenilikçi, öncü ve örnek bir kurum olmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap veren, gelişen teknolojiyi kullanabilen, iletişim becerileri gelişmiş, sorun çözme becerisine sahip, üretken, yaratıcı, özgüvenli, girişimci, etik değerleri özümsemiş, ulusal değerlere sahip, kendisine, ailesine toplumuna ve milletine karşı sorumluluk duyguları ile hareket eden, ülkemizin iş ve hizmet alanlarının gereksinimini karşılayacak biçimde sağlıklı, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmektir. Çağdaş Eğitim anlayışı ile Öğrencilerimizi hem hayata hem Mesleğe hazırlamak.
Milas´tan her yarım saatte bir dolmuş vardır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Muğla il merkezine Yerkesik üzerinden 65 km, Milas üzerinden 110 km dir.Milas ilçe merkezine 45 km´dir.